Om oss

Rosengren & Co är fastighetskonsult och rådgivare vid förmedling av kommersiella fastigheter. Vi är verksamma i hela Sverige. Se våra verksamhetsområden.

Fastighetskonsult Rosengren & Co har varit verksamma i fastighetsbranschen sedan 1987. Det gör oss till en av de mest erfarna fastighetskonsulterna i Stockholmsregionen. Med vår mångåriga erfarenhet och goda marknadskännedom skapar vi mervärde för våra uppdragsgivare och kunder.

Vår vision är att bli den självklara samarbetspartnern och mäklaren vid transaktionsrådgivning, förmedling av kommersiella fastigheter såväl som vid bostadrättsbildning och uthyrning.

Rosengren & Co har under åren byggt upp ett stort personligt nätverk med aktörer inom fastighetsbranschen. Genom tät dialog och kommunikation inom nätverket skapar vi förutsättningar att alltid nå rätt köpare eller nödvändig expertis vid förmedling av fastigheter och vid andra typer av fastighetstransaktioner.

Försäljning av kommersiella fastigheter, kan efter önskemål från ägaren, ske publikt eller genom överlåtelse under hand direkt till motparten.

 

I samarbete med Rosengrens systerbolag Magnusson Mäkleri.

Genom samarbete med Magnusson Mäkleri kan vi medverka i utvecklingsprojekt av bostäder från ”ax till limpa”. Rosengren & Co kan bistå markägare eller köpare av byggrätt med rådgivning från projektstart och genom alla led med föreningsfrågor, ekonomiska planer och slutlig försäljning genom Magnusson Nyproduktion.

Läs mer på Magnusson Mäkleris hemsida…

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

”Med vår mångåriga erfarenhet och goda marknadskännedom skapar vi mervärde för våra uppdragsgivare och kunder”

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara