Kontor och industrifastighet i Arninge.

En mycket välbelägen kontors- och industrifastighet i Arninge om totalt 1850 kvm bestående av en kontorsbyggnad i tre plan. Ett källarplan om ca 250 kvm med garageport samt två kontorsvåningar om ca 300 kvm/st. I direkt anslutning till kontorsdelen ligger en lagerdel om totalt ca 1000 kvm.

En mycket välbelägen kontors- och industrifastighet i Arninge om totalt 1850 kvm bestående av en kontorsbyggnad i tre plan. Ett källarplan om ca 250 kvm med garageport samt två kontorsvåningar om ca 300 kvm/st. I direkt anslutning till kontorsdelen ligger en lagerdel om totalt ca 1000 kvm som inrymmer dels en kakelbutik med lager och dels ytterligare en butik med lastkaj och några mindre kontorsrum.
Bra exponeringsläge för butikerna. Lagerdelen har en fri takhöjd om 4 meter.
Byggnaden uppfördes ursprungligen 1976 och byggdes till 1983.

Kontorsdelen är uppvärmd via direktverkande el och lagerdelen via luftvärmepumpar. Kontorsdelen har tegelfasad och lagerdelen har fasad av plåt/tegel.

För ytterligare teknisk beskrivning se separat bilaga.

Fastigheten har ett mycket stratregiskt läge och vätter åt Leverantörsvägen, Hantverkarvägen och Tumstocksvägen vilket gör den lätttillgänglig och välexponerad.

  • Fastighetsbeteckning: Lodet 1
  • Tomtyta: 4 169 kvm
  • Gatuadress: Tumstocksvägen 19
  • Kommun: Täby
  • Område: Arninge

Ansvarig mäklare

Jan Rosengren
+46709-170060
jan@rosengren.se