Industrifastighet

SÅLD!
Industrifastighet i Älta - Nacka

Nybyggd industrifastighet i det mycket populära området Älta i Nacka. Fastigheten är belägen på adressen Örkroken 6. Ytorna är flexibla och vakanta och därmed tillgängliga för ny verksamhet. Det finns inte hyresgäster då fastighetsägaren tänkt ha
ytorna i egen verksamhet.

Fastigheten omfattar en markareal om 1 573 kvm och har en uthyrningsbar area om ca 758 kvm varav ca
630 kvm lager/industri med tilltagen takhöjd om 9 m. Byggnaden är utrustad med två fullstora portar (4,5 m). I byggnaden finns även kontor och personalutrymmen. Dessa ytor är ca 128 kvm. Allt håller hög standard och är aldrig taget i bruk.

Tomten är i sin helhet gediget angjord och hela gården är asfalterad. Gården ger rum till 22 P-platser. Längs byggnadens kortsida finns även rum för uppställning. Längs hela fastigheten löper ett gediget stängsel. Motoriserad grind ger smidig in/utfart. Byggnaden uppfördes 2022 och håller en hög teknisk standard. Uppvärmning sker med bergvärme och våtrummen är helkaklade. Byggnationen har fått slutbesked.

Fastigheten innehas med äganderätt. Fastigheten ligger med utmärkt läge i det förhållandevis nybyggda industriområdet i Älta. Området är idag ett väletablerat verksamhetsområde som är mycket populärt bland företagare.

Tillträde sker enligt överenskommelse och är mycket flexibelt.

  • Fastighetsbeteckning: NACKA ÄLTA 10:45
  • Tomtyta: 1 573 kvm
  • Gatuadress: Örkroken 6
  • Kommun: Älta

Ansvarig mäklare

Rasmus Vedin
+46704-88 85 12
rasmus@rosengren.se