Högavkastande kommersiell fastighet med utvecklingspotential.

Kommersiell fastighet med hög direktavkastning samt ytterligare utvecklingspotential.

Fastigheten är belägen i centrala Ljusne i Söderhamns kommun. Näromgivningen utgörs av flerbostadshus, ishall, Coop och industri. Ljusne är en bruksort med stor industrihamn, stabil företagsverksamhet omtalat fiske och hockey i framkant.

Uthyrningsbar area uppgår till 866 kvm fördelat på fyra lokaler.

Lokal 1 om 418 kvm är fullt uthyrd till Ljusne Ice camps. Hyresgästen bedriver kurs- och lägerverksamhet. Lokalen är utrustad med 30-40 bäddar, toaletter, stort pentry, 5 long stay-hotellrum med gemensamt kök, badrum, lounge och lageryta samt flertalet ingångar. Lokalen är nyrenoverad.

Lokal 2 om 270 kvm är fullt uthyrd till en väletablerad och uppskattad restaurang/pizzeria med ca 80-100 sittplatser samt en uteservering med ca 150-200 sittplatser. Fullutrustat kök, diskrum, wc, ekonomiutrymmen med övernattningsmöjligheter. Lokalen är i gott bruksskick.

Lokal 3 om 12 kvm är fullt uthyrd som bankomat med en nyinstallerad maskin (2023-04-01) och säkerhetsrum med egen ingång. Lokalen är i nyskick.

Lokal 4 om 166 kvm är vakant och tidigare hyresgäst var Handelsbanken. Lokalen passar till kontor, butik, mötesplats, verkstad etc. Lokalen har även ett regelrätt bankvalv med flera rum, vilket borde kunna passa verksamheter med säkerhetskrav såsom jakt, ekonomisk hantering, värdefullt lager m.m.

För ytterligare information, vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

  • Fastighetsbeteckning: SÖDERHAMN LJUSNE 29:84
  • Tomtyta: 3 099 kvm
  • Gatuadress: Turbinvägen 4
  • Kommun: Ljusne
  • Område: Ljusne

Ansvarig mäklare

Alexander Nelson
+46708-40 00 26
alexander@rosengren.se