Kontorsfastighet i Borlänge.

SÅLD!
Kontorsfastighet i Borlänge.

Kontorsfastighet med ledläge i Borlänge!

Lantmätaren 5 omfattar markareal om 5754 kvm och har en lokalarea om 1887 kvm med uthyrningsbar area om 1634 kvm. Fastigheten är belägen på Ritargatan 6 i Borlänge. Fastigheten är utformad som en kontorsfastighet med en del i form av kontorshotell.

Fastigheten är modern och i fint skick i alla delar. Den är uppförd 2009 samt till- och ombyggd 2014 och 2021. 2021 investerades ca 5,2 mkr när utställningsytor byggdes om till kontor. I samband med ombyggnationen har även ventilation och kyla byggts ut. Uppvärmning sker via fjärrvärme. Fasaden är i trä och taket i sinuskorrugerad plåt. Stora glasytor gör lokalerna attraktiva och ljusa. Inom fastigheten finns parkeringsplatser vilket gör den attraktiv för många företagare.

Omgivningen
Fastigheten har ett attraktivt läge utmed riksväg 50 i närheten av Kupolen Köpcentrum och Norra Backa handelsområde, med bland annat IKEA, Granngården, Coop, Mekonomen, Intersport och annan handel.

Hyresgästerna
I fastigheten finns ett 20-tal hyresgäster varav den största disponerar en yta om 280 kvm och den minsta ett rum i kontorshotelldelen. Genomsnittshyran ligger på 2195 kr per kvadratmeter och år, men då ingår även gemensamma ytor som konferenser, pentryn, lounge samt WC:n.

De större kontorslokalerna som inte är i kontorshotelldelen har egna konferenser, pentryn och toaletter etc. Endast ett par kontor på 7 och 16 kvm är för tillfället vakanta.

  • Fastighetsbeteckning: BORLÄNGE LANTMÄTAREN 5
  • Tomtyta: 5 754 kvm
  • Gatuadress: Ritargatan 6
  • Kommun: Borlänge

Ansvarig mäklare

Rasmus Vedin
+46704-88 85 12
rasmus@rosengren.se