Snesslingeberg 114 74294 Östhammar

Nu finns chansen att förvärva denna anrika fastighet med stora möjligheter att bedriva olika verksamheter. Fastigheten är tidigare känd som Villa Rosenberg, ett välrenommerat familjehotell.
Byggnaden har en lång historia och byggdes 1915 med till-ombyggnation under 90-talet samt under 2018-19. Tomtareal på ca 7836 kvm.

Fastigheten är idag klassad och godkänd som HVB-hem, där alla krav på ventilation, avlopp, brand- och utrymningsvägar är uppfyllda. Byggnaden har en boarea på ca 386 kvm, fördelat på totalt 17 rum, varav 12 sovrum med egna badrum. Samtliga sovrum finns på övre plan. På entréplan möts man av en rymlig salong med öppen spis och matsal där man har direkt tillgång till den stora altanen. Här finns ett stort modernt och totalrenoverat kök för verksamheten. Därutöver finns personalutrymmen med eget kontor/sovrum med dusch, omklädningsrum samt ett personalkök. Detta gör att byggnaden passar utmärkt för exempelvis hotell, behandlingshem och retreatcenter.

Fastigheten är i genomgående gott skick och har genomgått följande renoveringar:

Nytt avloppssystem/reningsverk installerat
Nytt ventilationssystem installerat
Brandskydds beskrivning utförd
Värmepump (jordvärme) har genomgått service och översyn. Nytt humusfilter och Infra-vattenfilter monterat
Nya värmeelement

På entréplan/hallen har man installerat vattenburen golvvärme, lagt ny klinker samt tapetserat och målat väggar. Det allmänna köket har genomgått en påkostad totalrenovering med nya maskiner samt nya tätskikt. Även badrummet har genomgått en hel renovering med nya tätskikt samt kakel och klinkers.
På övreplan har man renoverat två av badrummen.
Energideklaration är utförd och godkänt.
OVK är utförd och godkänt.
Lokalt VA

  • Pris: 6 500 000 SEK
  • Fastighetsbeteckning: ÖSTHAMMAR SNESSLINGE 4:26
  • Tomtyta: 7 836 kvm
  • Gatuadress: Snesslingeberg 114
  • Kommun: Östhammar

Ansvarig mäklare

Freddy Malki
Fastighetsmäklare
+4673-982 66 74
freddy@rosengren.se