Vakant handelsfastighet på Bålsta huvudgata med mycket bra skyltläge

Vakant handelsfastighet på Bålsta huvudgata med mycket bra skyltläge.

Leif Gelin Fastighetsbolag AB är ägare till fastigheten Bålsta 1:80 som är en hörnfastighet belägen på Enköpingsvägen med mycket gott skyltläge. Goda kommunikationer med buss och promenadavstånd till pendeltågstation Bålsta.

Fastigheten är bebyggd i två plan om 943 kvm fördelat på butik/lager samt kontor på bottenplan om 823 kvm samt en lägenhet om 120 kvm på övre plan. Stor tomt om 2 698 kvm med goda uppställnings- och rangeringsytor. Access från Enköpingsvägen via butiksentré och port. Lägenheten har egen ingång från Åsleden. På fastigheten finns även ett kallager med stor port.

Nuvarande hyresgäst som bedrivit järnhandel kommer vid en försäljning att avflytta, lika så bostadshyresgästen. Byggnaden kommer således att vara tomställd vid tillträdet. Uppvärmning av fastigheten sker genom luftvärmepumpar och oljeradiatorer. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp.

Bålstas läge är unikt, då tre och en halv miljoner människor finns inom en timmes resa. E18 passerar Bålsta och med bil åker du snabbt till Stockholm, Uppsala och Enköping. Tre internationella flygplatser såsom Arlanda, Bromma och Västerås finns även inom 45 minuter.

Försäljning av fastigheten sker genom försäljning av samtliga aktier i Leif Gelin Fastighetsbolag AB.

  • Fastighetsbeteckning: HÅBO BÅLSTA 1:80
  • Gatuadress: Enköpingsvägen 6
  • Kommun: Bålsta
  • Område: Bålsta

Ansvarig mäklare

Alexander Nelson
+46708-40 00 26
alexander@rosengren.se