Solkraftsvägen 2 13570 Stockholm

Välkommen att förvärva en perfekt egenanvändarfastighet i Skrubba!
Solkraften 21 omfattar ett markareal om 1235 kvm och har en lokalarea om 465 kvm. Fastigheten är belägen på adressen Solkraftsvägen 2 i Tyresö. Fastigheten säljs vakant.

Fastigheten
Solkraften 21 omfattar ett markareal om 1235 kvm och har en lokalarea om 465 kvm. Fastigheten är belägen på adressen Solkraftsvägen 2 i Tyresö. Fastigheten säljs vakant. Fastigheten består av både kontor och Industri/garage.
Lokalerna är lättanpassade och har fina ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Fastigheten innehas med tomträtt. Avgälden omförhandlas 2026. Avgälden är idag 78 tkr per år. Fastigheten har mycket god teknisk standard då den byggdes
2010.

Omgivningen
Fastigheten ligger med utmärkt läge i ett av Tyresös mest
besökta industriområden Skrubbatriangeln. Skrubbatriangeln (även kallad Skrubba företagsområde och Skrubba Energicentrum) är ett industriområde i stadsdelen Skrubba i södra Stockholm. Områdets planform liknar en triangel, därav namnet. Skrubbatriangeln invigdes 1987. I området finns bland annat resturangen Energikällan, Tyresö Padelarenan Tyresö och Byggma Tyresö som alla drar mycket trafiktill området.

Datarum
Det finns datarum med mer bilder och mer matrial. Kontakta
mäklaren för att ta del av info.

  • Fastighetsbeteckning: STOCKHOLM SOLKRAFTEN 21
  • Tomtyta: 1 235 kvm
  • Gatuadress: Solkraftsvägen 2
  • Kommun: Stockholm

Ansvarig mäklare

Rasmus Vedin
+46704-88 85 12
rasmus@rosengren.se