Butik, kontors- och handelsfastighet om 550 kvm

Butiks- och kontorsbyggnad i två våningsplan. Uthyrningsbar area om cirka 550 kvm. Detaljplan medger handels- och bostadsändamål på fastigheten.

Fastigheten Nejonögat 6 i Täby är bebyggd med en butiks- och kontorsbyggnad i två våningsplan. Tomtarea om 1 028 kvm med goda parkeringsmöjligheter. Uthyrningsbar area om cirka 550 kvm för kontor, butik och handel. Tidigare har butiksverksamhet bedrivits inom mode- och arbetskläder. Verksamheten har upphört och lokalerna är tomställda från årsskiftet.

Enligt gällande detaljplan medges bebyggelse av handel- och bostadsändamål på fastigheten. Fastigheten ingår i fördjupningsområdet för kommunens översiktsplan, Täby Stadskärna 2050.

Fastigheten ligger med mycket bra läge i Täby, utmärkt skyltläge vid infarten till Ella Gård och nära Täby Centrumgalleria. God access till flertalet allmänna kommunikationer. Närhet till Roslagsbanan med pendeltågsstation Tibble. Busshållplats Åva som ligger direkt strax invid fastigheten trafikeras av buss 614 till Täby centrum.

  • Fastighetsbeteckning: Täby Nejonögat 6
  • Tomtyta: 1 028 kvm
  • Gatuadress: Ellagårdsvägen 1
  • Kommun: Täby
  • Område: Täby

Ansvarig mäklare

Fredrik Ekman
+46708-400034
fredrik@rosengren.se