Skönhetsklinik i Gamla Stan

Bolagsöverlåtelse. Flowerhill är en av Sveriges charmigaste skönhetskliniker, i härlig 1700-talslokal 1 tr upp vid Järntorget i fantastiska Gamla Stan, hjärtat av Stockholm.
Lokalen är mycket charmig med stora fönster och högt i tak, ca 107 kvm och består av 5 rum varav 3 st behandlingsrum, 2 stycken större rum som kan användas som väntrum eller behandlingsrum mm. Pentry med plats för matbord, trevlig hall med receptionsdisk samt väntrum och wc. Entrén till lokalen är vid sidan om Coop butiken och är mycket representativ. Tillgång till trevlig innegård

Flowerhill AB startades 2015, verksamhet med hudterapeuter, massörer, naprapat, fysioterapeut samt smärtanalys. Har en kundbas på ca 4000 st.
Företagets omsättning är idag ca 3,5 mkr och har i dagsläget 2 anställda. Bra möjlighet att hyra ut rum till andra utövare.
Utrustning/Maskinpark som bl.a ingår är:
Medicinsk laser mot smärta (bästa apparat som finns), elektrofysiologi apparat , magnetterapi samt vibrationsapparat, en elektrisk undersökningssäng som är för fysioterapeuter, naprapater mm. All inredning så som möbler, tvättmaskin, tumlare mm.

Lokalen är belägen invid Järntorget i härliga Gamla Stan. Ett mycket trevligt område precis intill vattnet. Mycket turister samt boende och butiker i närområdet samt fina promenadstråk runt smågatorna i Gamla Stan som har mycket att erbjuda. Stort utbud av caféer, restauranger, butiker och övrig service. Goda kommunikationer såsom Gamla Stans tunnelbanestation med gröna och röda linjen samt busslinjen 3 och 53.

Hyra: 31 436 SEK/mån exkl. moms, eget el abonnemang.
Pris: kontakta ansvarig
Pris avser förvärv av bolaget med verksamheten.
Möjlighet finns att överta endast hyreskontrakt

  • Fastighetsbeteckning: Verksamhet med friskvård & Hudvård
  • Gatuadress: Triewaldsgränd 1
  • Kommun: Stockholm
  • Område: Gamla Stan

Ansvarig mäklare

Patricia Berggren
Uthyrningsansvarig
+46707-170061
patricia@rosengren.se

Se objektbeskrivning >