Industri, verkstadslokal med uppställningsyta i Dragets Industriområde

Industrilokal i två plan om ca 610 kvm samt uppställningsyta om ca 5 600 kvm. Lokalen är lämplig för industri / handelsverksamhet.
Byggnaden består av tvätthall med en takhöjd om 7 meter och port, tillbyggnad i två plan med en skiljevägg som separerar verkstad och kontor mot tvätthall. I tillbyggnaden finns en verkstad med två serviceplatser, cirka 7 meter i takhöjd och tre portar samt reception, mindre lager, teknikutrymme och omklädningsrum med toalett och dusch.
Access till byggnaden sker via fyra portar och två dörrar. På övre plan finns två kontorsutrymmen, två mötesrum med kök samt två toaletter varav den ena med dusch. Access via invändig trappa.

Fastigheten är inhägnad med asfalterad yta och parkeringsplatser/uppställningsyta på framsidan. Access till fastigheten sker via manuell grind från Hornvägen.

Dragets industriområde i Håbo kommun ca 2,5 km från Bålsta centrum. Bålstas läge är unikt då tre och en halv miljoner människor finns inom en timmes resa. E18 passerar Bålsta och med bil åker du till Stockholm och Uppsala på cirka 45 minuter. Tre internationella flygplatser såsom Arlanda, Bromma och Västerås finns även inom 45 minuter.

Marknadsmässig hyra.
Tillträde enligt ök.

  • Fastighetsbeteckning: Industrilokal
  • Gatuadress: Hornvägen 6
  • Kommun: Bålsta
  • Område: Dragets Industriområde

Ansvarig mäklare

Joel Nilsson Erleman
+46735302254
joel@rosengren.se

Se objektbeskrivning >