Vakant och välskött industribyggnad

Vakant och välskött industribyggnad innehållandes 2 225 kvm uthyrningsbar area med fridfullt läge i Lekeryd endast cirka 1,5 mil från Jönköping. Omgivande bebyggelse utgörs av en bilhall och en industrifastighet. Centrala Lekeryd består av ett antal mindre butiker, en bensinmack och en mataffär. Generös tomtareal om 6 325 kvm med goda uppställnings- och rangeringsytor. Marken är delvis asfalterad och resterande ytor är röjd naturtomt. Fastigheten ligger utanför detaljplanelagt område.

Fastigheten bebyggdes 1969 som snickeri i ett plan och har sedan dess byggs om/ut i flera omgångar. För närvarande byggnaden som lager, verkstad, snickeri och kontor med personalutrymmen. Byggnaden värms upp via radiatorer, luft /vatten-värmepump och aerotemprar. Fastighetsägaren har effektiviserat lokalerna och renoverat ytskikt med mera under 2022.

Byggnaden kan med fördel delas av till separata lokaler med gemensam lasthall för den som så önskar. Entré till byggnaden sker via portar och entrédörr.

Fastigheten är mycket bra belägen med närhet till både E4:an och Jönköpings logistikcentrum. Från Lekeryd till centrala Jönköping tar man sig enkelt med buss på ca 25 minuter. Jönköpings kommun är välmående och utgör en regional tillväxtmarknad med hög befolkningstillväxt.

Fastighetsägaren är flexibel med tillträdestidpunkt.

Avyttring av fastigheten sker genom bolagsöverlåtelse.

  • Pris: 8 000 000 SEK
  • Fastighetsbeteckning: JÖNKÖPING LEKERYD 2:31
  • Tomtyta: 6 325 kvm
  • Gatuadress: Tranåsvägen 14
  • Kommun: Lekeryd
  • Område: Lekeryd

Ansvarig mäklare

Alexander Nelson
+46708-40 00 26
alexander@rosengren.se