Industrifastighet med toppläge!

Kallhäll 9:19 omfattar en markareal om 6 951 kvm och har en uthyrningsbar area om ca 1 476 kvm varav ca 240 kvm entresol plan. Fastigheten är belägen på adressen Galgbacken 2 i Järfälla och är i dag fullt uthyrd med två hyresgäster. Större delen av fastigheten består av industrilokaler med totalt 5 portar samt en takhöjd om hela ca 9,5 m. Tomten är plan och består till stor del av uppställnings ytor samt parkering. Större delen av tomten är hårdgjord eller grusad. I byggnaden finns även kontor, omklädningsrum, matsal, kök, flertal toaletter samt ett inrett entresol plan med ytterligare kontorsrum samt toaletter. Fastigheten innehas med äganderätt.

Fastigheten har god teknisk standard. Taket och fjärrvärmen är bytt under 2015 och fasaden är beklädd med plåt. Nuvarande hyresgäster ansvarar för invändigt underhåll samt underhåll av tomten.

Omgivningen
Fastigheten ligger med utmärkt läge i Kallhäll, norra delen av Järfälla kommun med snabb access till E18 samt Rotebro/Stäketleden som förbinder till E4. Området är ett etablerat verksamhetsområde med flertal industri/lagerfastigheter. Goda kommunikationsmöjligheter finns längs Enköpingsvägen.

Hyresgäster
Det finns idag två hyresgäster som nyttjar hela fastigheten, inklusive uppställningsyta/parkering. Båda hyresgäster bedöms som stabila samt långvariga. Ena hyresgästen (VSM Last AB) ägs delvis av fastighetsägaren och har i dagsläget ett muntligt hyreskontrakt

Detalplanen tillåter bruttoarean ovan mark att uppgå till max 100% av tomten, dvs 6 951 kvm.

  • Pris: 25 000 000 SEK
  • Fastighetsbeteckning: JÄRFÄLLA KALLHÄLL 9:19
  • Tomtyta: 6 951 kvm
  • Gatuadress: Galgbacken 2
  • Kommun: Järfälla

Ansvarig mäklare

Freddy Malki
Fastighetsmäklare
+4673-982 66 74
freddy@rosengren.se