Industrifastighet med stora öppna ytor och genomfarts möjlighet

Industrifastighet med lokalyta om ca 600 kvm fördelat på verkstad/ lager samt kontor. Bra tomt med goda kommunikationsytor och uppställningsplats. Tomt med äganderätt, markens area uppgår till 1059 kvm. Markytan är asfalterad samt inhägnad och utrustad med fjärrstyrd grind.

Industrifastighet med lokalyta om ca 600 kvm fördelat på verkstad/ lager samt kontor. Bra tomt med goda kommunikationsytor och uppställningsplats.

Tomt med äganderätt, markens area uppgår till 1059 kvm. Markytan är asfalterad samt inhägnad och utrustad med fjärrstyrd grind.

Byggnaden i ett plan som uppfördes 1988 och fick en tillbyggnad i början av 2000-talet. Mycket funktionella ytor bestående av verkstads- och uppställningsytor med en invändig takhöjd om 3-5,5 meter. Byggnadens utformning med två portar gör det möjligt att köra igenom byggnaden. Har skett löpande underhåll och byggnaden är i gott skick.

I byggnaden finns även Kontor och personal utrymmen fördelat på kök med matplats, personalutrymmen,kontor, omklädningsrum med dusch, förråd och toalett. Fastighetsägare är Nacka Bilbolag AB, ett väletablerat fordonsförmedlings företag . Företaget kommer att flytta ur lokalerna och byggnaden är tomställd vid överlåtelse. Detaljplan för industriändamål gäller på fastigheten. Ytterligare byggrätt bedöms kunna finnas på tomten. Bygglov på alternativ byggnad finns.

Fastigheten är belägen i Kummelbergets industriområde i Nacka, strax efter Orminge. Området ligger endast 7 minuter med buss från Orminge centrum och handelsområde där man kan hitta flertalet service med restauranger, butiker, banker, post och apotek m.m. Buss 444 trafikerar Kummelbergets industriområde. Direkttrafik in till Slussen med stopp vid Orminge C och Björknäs C där byte kan göras till flertalet av Nacka/Värmdö bussarna.

  • Pris: 11 950 000 SEK
  • Fastighetsbeteckning: NACKA SKARPNÄS 6:18
  • Tomtyta: 1 059 kvm
  • Gatuadress: Snickarvägen 8
  • Kommun: Saltsjö-Boo

Ansvarig mäklare

Rasmus Vedin
+46704-88 85 12
rasmus@rosengren.se

Se objektbeskrivning >