Tomställd grosshandlarvilla/hyreshus från 1880-talet inredd med tre lägenheter

Tomställd grosshandlarvilla/hyreshus från 1880-talet med bästa läge på Mälarhöjdens riviera och oändliga möjligheter, perfekt som generationsboende eller för den stora familjen. Mycket generös boyta om 422 kvm uppdelad i tre lägenheter med avskiljande trapphus. Sjöutsikt från de flesta fönster och rymlig balkong mot Mälaren i vardera lägenhet. Härlig trädgårdstomt med plats för flertalet parkeringar. Underbart boende i attraktiva Mälarhöjden med omtyckta skolor, vacker natur, god kommunikation och bra serviceutbud. Dessutom omgående närhet till Fridhemsbryggan som under sommarhalvåret trafikeras av ångbåtar på rutten Stadshuskajen – Drottningholm.

LGH 1 – Vakant
Uppmätt till 144,6 kvm boyta inredd med 5 rum varav 4 möjliga sovrum. Belägen på entréplan med generöst vardagsrum med matsalsdel, stiligt kök med matplats, fyra möjliga sovrum, duschrum med wc samt stort badrum med tvättstuga och wc. Kakelugn i ett av sovrummen, dock ej fungerande.

LGH 2 – Vakant
Uppmätt till 138,0 kvm boyta inredd med 5 rum varav 4 möjliga sovrum. En trappa upp med strålande Mälarutsikt och vackra solnedgångar, två duschrum med wc varav det ena innefattar tvättstuga. Goda förvaringsmöjligheter och härliga sällskapsytor.

LGH 3 – Vakant
Uppmätt till 91,3 kvm boyta inredd med 4 rum varav 3 möjliga sovrum. Läcker vindsvåning med magisk utsikt och smart planlösning. Separat gäst-wc, badrum med wc, dusch och tvättstuga, kök med matplats samt vardagsrum med utgång till balkong.

2012 – Stambyte och badrumsrenovering
2012 – Nya kök
2012 – Uppdatering av elinstallationer
2010 – Bergvärmeinstallation

Kontakta Mäklare
Alexander Nelson
0708- 40 00 26
alexander@rosengren.se

  • Pris: 15 900 000 SEK
  • Fastighetsbeteckning: STOCKHOLM SNÖRMAKAREN 10
  • Tomtyta: 1 014 kvm
  • Gatuadress: Pettersbergsvägen 40A
  • Kommun: Hägersten
  • Område: Mälarhöjden